i am sending u hughes paper all the best
huges:
all these are multiple choice questions.
we didn't remember the exact questions but we can understand the
questions
by seeing this.
1) best noise performance
ans:: QPSK
2)PLL is used for
ans:: FM demodulation
3)fastest A/D converter
ans:: flash type
4)digital mode
ans:: PCM
5)code used for both correction and detection
ans:: convolutional
6)ans:: XY are correct
7)No. of externally initiated operations in microprocessor
ans:: 4
8)TCP is slower than UDP as
ans::TCP process service numbers add to overhead
9)C program on strings
ans:: hell
10)#define max(a,b) (a<b?b,a)
i=2;
j=3;
k=max(i++,j++)
ptintf i,j,k;
ans::make it urself
11)unix kernal i node specifies
a) file name 2)file size 3)start of file d)all the above
ans::may be (d)
12)process of using extended memory
ans:: swaping
13)integer size in C
ans:: check it out
14)no. of half adders needed to implement a full adder
ans::2
15)No of FF's needed in a 8-bit register with SISO,to i/p and o/p an
8-bit number
ans::9
16)One question on
--> given clock freq = 5MHz
--> No of T-states = 12
17)session login application
ans::RPC
18)Tunnel diode has
ans:: -ve resistance.
19)Smith chart user for finding
ans:: VSWR of Transmission line.
20)In PC, packet Tx is by
ans:: little indian
21)Normal mode of PROM
ans:: Write mode
22)One question on multithreding
23)One circuit diagram on differential amplifier-problem.
24)One question on TCP/IP
______________________________________________________________________
Some Aptitude Question
______________________________________________________________________
1)up stream ---- 20km --- 2hrs
down stream -- 20km --- 1hrs
still water -- 30km --- ????
ans:: 1 hr
2)avg temp from
mon-thu ---> 36 degrees
tue-thu ---> 37 degrees
on thu ---> 4/5 th of monday's
what is thursday's temparature
ans::36 degrees
3)problem on work and time.
4)bus with out stops 54kmph
with stops 45kmph
for 1hr, does the bus stops
and:: find it out
5)10^n - 1 divisible by 11
ans:: n is even
6)1/(1.2) + 1/(2.3)+........+1/(n(n+1))
ans:: less than 1
7)2 dice sum is 7, probability......
ans:: 1/6
8)x<y, y>z fin relation between x and z
ans:: cant find
Friday, May 6, 2011
Hughes Paper
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment